Svenske kvinder advaret om farerne ved online Dating med mænd fra den AMERIKANSKE Opfattelse af Sverige fra Sverige

Jeg har også haft til at beskæftige sig med sådan svig

Amerikansk ingeniør venstre kvinden fra Göteborg med et tomt tegnebogen og et knust hjerteDette er blot en af snesevis af disse kvinder i Sverige er ofre online svindlere. Sarah fra Göteborg troede, at hun havde en affære med en new York-ingeniør.

Efter hun havde mødt ham på en populær svensk online, det var en spærreild af meddelelser med erklæringer om kærlighed.

På trods af det faktum, at vælge ikke har sendt hende nogen af hans billeder og talte uden Amerikansk accent, Sarah tillid til ham uendeligt."Det var meget mere romantisk end svenske mænd. Jeg vågnede hver morgen til at beskeder som"Hej, min søde. Han underskrev hver besked med ordene"Din for evigt.", siger Sarah. Kvinden sendte sin elskede kroner, da han klagede over, at hans kredit-kort blokeret, og han har akut behov for penge. Da parret endelig besluttet at mødes i Stockholm, Sara booket et værelse på hotellet. Svindleren selv sendt en kopi af din kupon, hvor afgangsstedet blev markeret i Lagos, Nigeria. Denne mand har forklaret, at han er ved at bygge er der et luksuriøst hotel. Men på dagen for flyvningen blev han kontaktet i Sarah sagde, jeg var fanget i lufthavnen.

Bondefanger bedt mig om at overføre CZK til at løse deres problemer.

Sarah løb hen til Banken, men i instant lån, at hun blev nægtet. Manden sagde, at han kan vente til i morgen, men svenske løbet af denne tid vil finde en måde at overføre det nødvendige beløb. Sarah, dog besluttet at undersøge, hvad der er forbundet med manglende mulighed for afrejse, og kom på tværs af information, at det kommer som regel svindlere.

På Internettet er det fundet, at denne teknik er ofte brugt til at afpresse penge fra elskere af kvinder."Jeg følte mig som en person, overhældte mig med en spand koldt vand.

Jeg følte mig som om jeg var blevet voldtaget, fordi jeg har sendt dine billeder, dele dine følelser og drømme,"indrømmer Sarah.

Jeg lo ad mig selv, men svarede breve

Sarah var heldig at hun kun tabt kroner og håb om lykke, med en potentiel Amerikansk mand. Men der er mange andre ofre, der kom i kontakt med en sådan"elskere"og har opnået utrolige mængder af gæld. Efter denne historie, indsendt en advarsel om de mulige risici, til at udforske på Internettet. Den nye bølge af svig på en Dating site er bundet til den Amerikanske soldater. Det har fået et sådant omfang, at den undersøgelse, der er kommet fra Institut for hæren Usa i straffesager.

Sjov repræsenteret Amerikansk militært personel, der gør tjeneste i Irak, Afghanistan eller andre lande.

Afdelingen har gjort gældende, at modtager hundredvis af beskeder hver måned fra bedraget kvinder, og advarer mod at sende penge til fremmede."Jeg ønsker at advare andre,"siger Sarah."Hvis du kommunikerer med en udlænding på en Dating site, bede ham om telefonnummeret foto. Og bedst af alt, når du kommunikerer ved hjælp af web-kamera". Mig efter min placere spørgeskemaet på en Dating site, begyndte at modtage breve fra Amerikanske militær i Afghanistan, var lidenskabelig og skøre taler om kærlighed, om lysten til at bygge et hus og starte en familie.

Jeg ønskede at vente på den endelige ydelse.

NÅ, den finale, var at sende i mit navn værdifulde pakker, som for nogle grund blev tilbageholdt i London lufthavn.

Jeg har modtaget en meddelelse om, at jeg har hårdt brug for at sende pounds. Alle: gardin, bifald, råber af Bravo bis.
roulette sites Dating video kvinder chat roulette gratis uden registrering Dating uden registrering gratis video russiske Dating sites live-Dating uden registrering annoncer Dating chat roulette uden annoncer Dating site uden registrering casual video Dating